Double Helix Water a rák kezelésében

Jól ismerjük a vizet – vagy mégsem? Teszi fel a kérdést Dr. Tony Jimenez a Hope for Cancer Intézet vezető orvosa. Intézetük arról híresült el az Egyesült Államokban, hogy természetes terápiák segítségével gyógyítanak “gyógyíthatatlan” rákos eseteket. A következő írás az intézet honlapján jelent meg a közelmúltban:

A víz egyszerűsége elég összetett

Tudományos szempontból a víz az egyik legösszetettebb molekuláris rendszer a világon, különösen az élet létrehozásában és fenntartásában betöltött szerepét tekintve. Kutatók évtizedek óta tanulmányozzák a víz egyedülálló tulajdonságait. Az egyik legutóbbi felfedezés a víz egy új fázisa vagy molekuláris szerkezete, ami szobahőmérsékleten szilárd marad és emiatt a kutatók “stabil víz-klaszternek” nevezték el. Ez a stabil vízklaszter, ami a DNS spirálhoz hasonló (hélix) formát vesz fel a közelmúltban megerősítést nyert a Kaliforniai Műszaki Egyetem (California Institute of Technology – CALTECH) atomerő mikroszkópjával készült fotók által.

A meridiánok rendszere

Dr. Shui Yin Lo kutatásai azt mutatják, hogy ennek a stabil víz-klaszternek köze van a szervezet meridián rendszeréhez, ami az egyik legalapvetőbb elve a kínai orvoslásnak és nem csupán diagnosztizálásra, de betegségek gyógyítására is felhasználják. A meridiánok érdekessége, hogy miközben évezredek óta ismertek a funkcióik alapján, struktúrájuk a mai napig ismeretlen. A meridiánok teszik lehetővé az életenergia (Qi) áramlását a szervezetben, ami egy velünk született öngyógyító erő és összeköti a test különböző szerveit. Az egyik elmélet szerint a meridiánok anyaga nem más, mint kapcsolatban álló stabil vízklaszterek a testben, amik mostani eszközeinkkel nem elkülöníthetők a testben lévő temérdek víztől. Ezek a vízklaszterek adják a csatornát az energiák áramlásához.

A gyulladásos betegségek és a kóros sejtnövekedések – mint a rák – a meridiánok hatása könnyen felismerhető. A stabil vízklaszterek szerepe ebben az esetben nagyon értékes lehet.

Double Helix Water

Dr. Lo munkája alapján fejlesztették ki a Double Helix Water nevű terméket, ami nem más, mint stabil vízklaszterek ultra tisztaságú vízben. Termográfiai vizsgálatok és élővér analízis használatával kimutatták, hogy már 15-20 perc elteltével mérhető, azonnali hatása van a szervezetben zajló folyamatokra. Stabilizálta és normalizálta a testhőmérsékletet valamint megváltozott a vörösvértestek alakja és mérete. A Double Helix Water nem azt állítja, hogy meggyógyítja a szervezetet, hanem azt, hogy lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát azáltal, hogy egy fontos szerkezeti és szervezeti elemet pótol. Rendszeresen kell fogyasztani, hogy a test szükségleteit kielégítsük vele.

Rákbeteg és a Double Helix Water

A Hope for Cancer intézetben felismertük a Double Helix Water fontosságát az általunk alkalmazott program részeként. Elsősorban a beteg jólétének és az egészséges energiaáramlásainak fenntartásában játszik szerepet. Másrészt a meridiánok egészséges állapotban tartásával a beteg általános egészségi állapotához is előnyösen járul hozzá. Az is tény, hogy a Kalifornia Egyetemen (University of California UCLA) végzett kettős vak tanulmány kimutatta, hogy a Double Helix Water pozitívan stimulálja az immunrendszer működését.

Forrás: Hope for Cancer

2 megjegyzés ehhez: “Double Helix Water a rák kezelésében

 1. Mekis Györgyné Békéscsaba Egység 37.sz.

  Szeretnék érdeklődni, hogy mennyiben segítene ez a Double Helix Water a férjem vastagbél rákján ami már áttéteket képzett a májon.Még nincs meg a szövettani eredmény nem kapott még kemotherápiás kezelést sem. Amit olvastam erről a cseppekről az bizodalmat adott. Nem csak a férjemnek lenne hasznára hanem nekem is ,én
  diabeteszes vagyok és magasvérnyomásom is van.Kérném szíveskedjenek válaszolni, köszönettel:Mekis Györgyné

  Válasz
  1. Double Helix Water Post author

   Kedves Asszonyom,
   A Double Helix Water sok rákos betegnek segített már annak ellenére, hogy természetesen ez nem egy “rákgyógyszer”. A betegek és az egészséges emberek fele látványosan jól reagál a fogyasztására és az ezen az oldalon és számos külföldi oldalon is csodálatos gyógyulásokról számoltak be orvosok és egyszerű fogyasztók egyaránt. Őszintén szólva azt sem tudjuk miért. Van egy előadás Dr. Pollacktól itt: https://www.youtube.com/watch?v=p9UC0chfXcg ami megmagyarázza miért nem lehet azonnal megválaszolni egy ilyen kérdést, amit feltett.
   A magas vérnyomás és a diabétesz esetében egyértelműen a kipróbálást javaslom, mivel az eredményt már egyetlen palack után látni fogja.
   A rák esetében sokkal összetettebb a probléma annál, mintsem itt megválaszolható lenne. Ártani nem fog vele az biztos, de egy olyan orvos véleménye kellene, aki ismeri a terméket.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..