Double Helix Water és az egészség

A 2007-es Bonavida-tanulmányt követően Gann és Lo (Dr. Norman Shealy idegsebésszel és orvostudományi kutatóval együttműkődve) egy kis klinikai tesztet végeztek. Tíz egészséges alanytól vért vettek, hogy megmérjék a TNF-A, IL-1B, IL-6 és IFN-Y-t (ezek biológiai vegyi anyagok, amelyek befolyást gyakorolnak az emberi immunrendszer egy részére).

Ezután megkérték őket, hogy 45 napon keresztül napi négyszer igyanak szilárd víz klasztereket tartalmazó vizet. Az eredmények lenyűgözőek voltak. Azoknál az alanyoknál, akik a vizet itták, a 45 nap végén jelentősen emelkedni látszott az Interferon-Y (az interferonok olyan fehérjék, melyek serkentik az immunrendszer védműveit). A tanulmány az alacsony létszám miatt kiadatlan maradt, de az eredményeket összefoglalva Dr. Shealy a következőket mondta:

“A víz jelentősen segítheti az immunrendszer működését az emberben. Nagyobb lélegzetű tanulmányokat kellene folytatni, esetlegesen jobban koncentrálva az immunrendszer működésére. Az immunrendszer diszfunkcionalitása egyik fő előidézője az allergiáknak, az autoimmun betegségeknek, a ráknak, de még az atherosclerosisnak és a cukorbetegségnek is. Az immunrendszer egészségével való kapcsolat nyilvánvaló.”

Ez valami más, mint víz

2009-ben egy nagylélegzetű kísérletet folytattunk a szilárd víz klaszter közvetlen hatásáról az emberi szervezetre, infravörös képanyagok felhasználásával. A kísérleti csoport 78 önkéntesből állt, akik 45 évnel idősebbek voltak, és akiknek nem voltak akkut betegségeik. Minden önkéntesről készítettünk egy infravörös fényképet, majd sima desztillált vizet itattunk velük. Tíz perccel később egy újabb infravörös képet készítettünk róluk.

Ezután ugyanezek az önkéntesek stabilizált víz klasztereket tartalmazó vizet ittak. Húsz perc múlva egy harmadik infravörös képet készítettünk róluk. Az infravörös képen kimutatott hőmérséklet-változást kiszámítottuk. Mind a 78 alanynál statisztikailag jelentős hőmérsékletbeli különbségeket találtunk.

Ez a megfigyelés azt jelzi, hogy a stabilizált víz klasztereknek fontos szerepe van a sejtek közti kommunikációban.

Dr. Shui-Yin Lo

Az a tény, hogy a stabilizált víz klasztert tartalmazó oldat hatására megváltozik a felszíni testhőmérséklet, azt jelzi, hogy ezek a molekulák gyors fiziológiai reakciót idéznek elő az emberi testben. Az infravörös minta teljesen más, mint amit a normál vízmoleku- lák idéznek elő. Úgy hisszük, ez a megfigyelés azt jelzi, hogy a stabilizált víz klasztereknek fontos szerepe van a sejtkommunikációban.

Kutatásaink (na, meg egy csomó sikertörténet) megmutatta, hogy ezek a szilárd víz klaszterek a maguk erős elektromos polaritásával lenyűgöző biológiai hatást fejtenek ki azokra, akik naponta isszák. Egy példa lehet erre a törések gyors gyógyulása és a rákos daganatok visszahúzódása.

Autoimmun betegségekben szenvedő betegeknél (mint bőrfarkas, szklerozis multiplex, de volt egy miasztenia gráviszos betegünk is, ami egy, az izmokat megtámadó és fáradtságot okozó autoimmun betegség) jelentős javulás állt be. Többen mindenféle kezelés vagy gyógyszerezés nélkül tünetmentesek lettek.

Láttunk rákos betegeket, akik a lehető minimális mellékhatásokkal vészelték át a kemoterápiát és a sugárkezelést. Nem ment el az étvágyuk és nem fogytak le.

Sok, autizmussal kapcsolatos rendellenességben szenvedő gyermek – hagyományos kezelés mellett – jelentős javulást mutatott, amikor rendszeresen itta ezt a vizet.

Nem is olyan régen kombináltuk a szilárd víz klasztereket és a természetben előforduló olajokat, hogy egy topikális szert hozzunk létre. Az első eredmények biztatóak! A topikális szert intenzív testgyakorlás után alkalmazva csökkentette az izomlázat. Leégesnél a topikális szert (vagy akar a vizet tisztán) közvetlenül a bőrre téve, vagy szájon át bevéve nagy mértékben csökkentette a fájdalmat. Reumás fájdalom esetén a topikális szer a fájdalmas ízületbe dörzsölve gyors javulást idéz elő. Úgy tűnik, csökkenti a gyulladást.

Az előzetes eredmények azt mutatják, hogy ezek a részecskék pozitívan hatnak az öregedésre és a bőr regenerálódására.

Mint azt a fenti példákból is láthatjuk, olyan sokféle betegség enyhült a szilárd víz klaszterek szervezetbe juttatásával, hogy – úgy tűnik – a klaszterek alapvető hatást gyakorolnak az immunrendszerre és a gyógyulási folyamatra. Habár állítjuk, hogy a Double Helix Water® önmagában nem gyógyít semmit, azt tudjuk, hogy segít a sejteknek visszanyerni eredeti funkciójukat. A „gyógyulások” a test saját, megfelelően működő immunrendszeréből erednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..