Dr. Norman Shealy

Dr. C.Norman Shealy az Amerikai Holisztikus Egészségügyi szervezet (American Holistic Health Association, AHHA, 2007) alapító tagja és mint ilyen a természetes gyógymódok elismert képviselője. Szakterülete a fájdalom és stressz csillapítása.

A következőket írta a Double Helix Water-ről:

“Egyenesen forradalmi és úttörő, ahogyan a víz mikroszkopikus klasztereit demonstrálják! Normál légköri nyomáson elért víztisztításuk tudományos érvényű alapokra helyezi a homeopátiát, ami legalábbis egyenértékű az atomenergia felfedezésével. Abban a kiváltságban lehetett részem, hogy teszteltem az egyik legkorábban tisztított vizet. Statisztikai adatokkal alátámasztható fejlődést tapasztaltam az alapvető immunrendszeri funkciókban.
Még ennél is érdekfeszítőbbek a szerzők további fejlesztései.

Kétségtelenül szükség van további kutatásokra, ahogyan ez az elmúlt évszázadban történt a sugárzás felfedezésével kapcsolatban. Most azonban egy ehhez foghatóan izgalmas új tudományos felfedezés határán állunk, amely eredendően biztonságosabb és lehetőségeit tekintve radikálisan nagyobb hatású az Élet és a Gyógyítás újradefiniálásában.”

A DNS-ed nem más, mint annak feljegyzése, hogy a tested hogyan küzdött le minden ismert fertőzést, vírust és ragadozót a Föld története során. Ez ilyen egyszerű. Ha ezt itt most olvasod, az azt jelenti, hogy a DNS-ed, legalább 1 milliárd évnyi helyes válasz összegzése egy betegségre. A genetikus vonalad minden csatát megnyert az összes, valaha is létező organizmussal szemben. 
És úgy hiszem, a víz, amelyből vétettünk kitűnő kutatási terep. Ez egy hatalmas fehér folt a múltunk megismerésében, egyben a legalapvetőbb kapcsolódási pontunk is oda, ahol minden elkezdődött.

C.Norman Shealy MD, PhD
Elnök, alapító, Amerikai Holisztikus Orvosi Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..