Dr. Shui-Yin Lo

Dr. Shui Yin Lo matematikával, elméleti- és kvantumfizikával foglalkozik. Tanít és előadásokat tart az egész világon és az alapító igazgatója a Quantum Health Research Institute (QHRI) nonprofit kutatóintézetnek. Intézetük kutatási területe a stabil vízklaszterek és az egészség kapcsolata.

A specialitása a víz viselkedésének és paramétereinek megváltozása extrém laboratóriumi körülmények között. Megjósolta és később kísérletileg igazolta, hogy ha extrém tisztaságú vízbe extrém hígítással teszünk részecskéket stabil vízklaszterek jönnek létre, amiknek jópár egyedi tulajdonsága van. Ezt a stabil vízklasztert nevezték el Double Helix Water-nek (kettős spirál víz) a formája után amit felvesz.

Dr. Lo továbbment hogy fejlessze a tudását a vízzel és az egészséggel kapcsolatosan. Infravörös felvételeket készített betegekről stabil vízklaszter ivás előtt és után. Hisz abban, hogy a stabil vízklasztereknek szerepe van a test T-sejtjeinek stimulálásában, méregtelenítést vált ki a sejtekből és megelőzi az autizmust. Kollégájával David Gannal együtt kiadtak egy könyvet a kutatásaikkal kapcsolatban. (Double Helix Water – Has the 200-year old Mystery of Homeopathy Been Solved”)

Dr. Lo több ezer önkéntesről készített infravörös fotókat stabil vízklaszter fogyasztása előtt és után. Ahogy előre jelezhető volt, látható bizonyítéka volt annak, hogy meridián vonalak léteznek. Legutóbbi könyvében 12 fő meridián és a belső szervek kapcsolatának bizonyítékát mutatja be infravörös tartományban készített fotósorozatokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..