Élővér analízis

A ma alkalmazott gyors diagnosztizálásra alkalmas vizsgálatok közül az úgynevezett élővér analízis kitűnően alkalmas a Double Helix Water élettani hatásának megjelenítésére anélkül, hogy kellemetlen procedúrának tenné ki a vizsgált személyt.

Az fenti két képből a baloldalit egy 44 éves hölgybeteg véréről készítették, akinek általánosan rossz volt az egészsége és a korábbi diagnózisok értelmében egy pontosabban meg nem határozott auto-immun betegségben szenvedett. A képen az látszik, hogy a vörös vérsejtek szabálytalanul össze vannak tapadva egymással. A sejtek közepén megfigyelhető fehér foltok a gyenge, egészségtelen sejtek jellemzője. Ezen sejtek elsődleges feladata az oxigén szállítása a test minden részébe.  Amikor ezek nem tudnak szabadon áramolni, mert egymáshoz vannak tapadva, nem végzik a szerepüket ami gyengeséghez, betegségekhez vezethet.

A második, jobboldali kép 20 perccel az után készült, hogy a fenti hölgy megivott 3 csepp Double Helix Water vizet egy pohár desztillált vízben feloldva.  Ahogy látható, a vörös vértestek szabályos formát vettek fel, már nincsenek egymáshoz tapadva és láthatóan szabadon áramolnak. Az is jól látható, hogy a sejtek közepén a fehér foltok, amik a gyengeségük jele drámaian lecsökkent.

Élővér analízis Double Helix WaterA következő (jobboldalon látható) képen egy cukorbeteg paciens élő vértesztjének fotója látható, majd a jobboldalin a 3 hónapos Double Helix Water fogyasztás eredménye látható. Az elsőn szépen látható a betegség összes tünete, a másodikon pedig egy egészséges ember vérének képe mutatkozik.

Általánosan elmondható, hogy akut esetekben már percek alatt látható eredmény érhető el a Double Helix Water fogyasztását követően. Idült (krónikus) esetekben gyakran hónapokig kitartóan kell fogyasztani a teljes gyógyulásig, de korábban gyógyíthatatlannak ítélt állapotokban is jelentős javulást lehet elérni vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..