Hőtérképes vizsgálat

Az orvosi hőkamerás vizsgálat egy vagy több infravörös tartományban készített fénykép alapján történik. A vizsgálat fájdalommentes, semmilyen behatás nem éri a testet, csak fényképek készülnek róla az általa kibocsátott hősugárzás segítségével. A vizsgálat lényege, hogy jóval a betegség tényleges tüneteinek megjelenése előtt már ki lehet mutatni és szükség esetén be lehet avatkozni.

Az infravörös tartományban készült fotók igen meglepő eredményeket mutatnak a gyulladással áró betegségek esetében. Ezen az oldalon néhány esetet mutatunk be, ahol a Double Helix Water hatására mindössze 15 perc alatt a gyulladások látványos mértékben csökkentek. Megjegyzendő, hogy ugyanezek a betegek azonos mennyiségű desztillált víz hatására semmi változást nem mutattak a hőkamerás vizsgálatban.

Ízületi gyulladás

 

Double Helix Water Az artritisz tünete az ízületekben jelentkező fájdalom és merevség, később duzzanatok, bőrpír és melegségérzet is jelentkezik. Fájdalmassá és nehézzé válik az ízületek mozgatása. Manapság sok, 50 év feletti embernél jelentkezik, de néha fiatalabb életkorban is kialakulhat, amennyiben mozgási vagy táplálkozási hiányok jellemzik a fiatal életét. A képeken egy 61 éves férfi kezéről készült hőfotót láthatunk. A jobboldali 15 perccel az után készült, hogy megitta a Double Helix Water adagot.

Migrén

Migrén esetén Double Helix WaterEz a hőfotó egy migrénes fejfájással küzdő férfiről készült jobb illetve baloldalról, majd 20 perccel az után, hogy megivott 10 csepp Double Helix Water vizet elkeverve 2.5dl desztillált vízben.

A hőmérséklet változásának arányában csökkent a fejfájása is.

Autizmus

Autizmus Double Helix WaterDr. Yin Lo fő kutatási területe az autizmus és annak kezelése volt. A Double Helix Water használatának eredményeit 110 autista gyermek vizsgálatának eredményéről az Acupuncture Today című lapban írta meg először.

A baloldali képsoron egy 10 éves autista gyermek normál és a jobb oldalon azt a képsort, amit a DHW víz megivása és a bőrre juttatása után mértek a testén.

Jelenleg is az autizmus végleges gyógyításának kidolgozásán munkálkodnak, és az első eredmények már olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..