Mi a Double Helix Water?

A Double Helix Water annyira más, mint amit az emberek eddig megszoktak, hogy gyakran kapunk olyan kérdéseket, ami számunkra – fizikusok és orvosok számára – természetes, de nem része a 8 osztályos fizika tantervnek. Arra gondoltunk, hogy  a leggyakoribb kérdéseket egyben megválaszolnánk itt:

Mi a Double Helix Water?

A Double Helix Water® egy extrém tisztaságú stabil vízforma. H2O, a víz egy mostanában felfedezett fázisa. Egy stabil klaszter.

Mit jelent az, hogy stabil vízklaszter?

Ahogy Ön is tudja, a víznek három mindenki által ismert fázisa létezik: gáz, folyadék és szilárd. A szilárd fázist jégnek hívjuk, a gáz állapotát gőznek. De mindhárom fázis ténylegesen ugyanaz a molekula, csupán a molekulák közti távolság tér el jelentősen. Ez a távolság részben a hőmérséklettől függ. Fagypont körül szilárddá válik és jég képződik.

Az általunk ismertetett stabil vízklaszter ettől eltérően viselkedik. Bár ugyanarról a molekuláról beszélünk (tiszta H2O), a molekulák elemei igen közel vannak egymáshoz és gyakorlatilag szilád fázisban, jégként viselkednek szobahőmérsékleten és még egészen magas hőmérsékleten is. Ezért nem is beszélhetünk a klasszikus jégfázisról.

Mit jelent a Double Helix?

Maga a szó kettős- (double) -csavart (helix) jelent a formája miatt (a DNS kettős csavarjához hasonló) és arra utal, hogy a fent említett klaszterek érdekesen viselkednek, amikor több van belőlük. Egy összetéveszthetetlen kettőscsavar formát vesznek fel. Sokan spirálnak mondják, de ez egy szerencsétlen fordítás, mivel a spirál az egyik végén szélesebb mint a másikon. A hélix teljes hosszában azonos átmérőjű.

Ez olyan, mint a … víz?

Nem. Bár számos vizet ismer bizonyára ami a kereskedelemben kapható (Deutérum szegény víz, Kangen víz, Ionizált víz, lúgos víz, oxigénnel dúsított vagy bármilyen módon kezelt vizek), a Double-Helix Water egyike sem ezeknek. Amikor a Double Helix víz kifejezést használjuk a stabil vízklaszterek jelenlétét értjük alatta ultratisztaságú vízben. Nincs benne hatóanyag vagy egyéb hozzáadott dolog. Nem lett kezelve semmivel. Semmi más, mint vízmolekulák. Viszont teljesen eltérően viselkedik mint a többi vízfázis mivel figyelemre méltó hatása van a testre, amikor valaki megissza.

Milyen betegségekre alkalmazható?

Bár a Double Helix Water maga nem képes semmi betegséget meggyógyítani, de furcsa módon hozzájárul a szervezet amúgy is meglévő saját képességéhez a nemkívánatos állapotok kezelésében. Egy levágott végtag nem nő vissza tőle, de számos kezelhetetlennek tartott krónikus betegség esetében figyeltek meg nagyon gyors javulást azoknál, akik elkezdték fogyasztani. Ténylegesen percek alatt képes változást előidézni.

Semmiféle orvosi javaslatot nem tudunk adni és nincs is szándékunkban. Az üvegcsében teljesen tiszta víz van, még ha a maga módján különleges is. Amennyiben mégis orvosi segítséget szeretne kérni, mert egy betegséggel van dolga, tegye meg, hogy felkeresi orvosát és kikéri a tanácsát. A Double Helix Water alkalmazásával kapcsolatban kérje szakember segítségét.

Hogyan kell használni?

Teljesen tiszta víz kell hozzá, ami nem tartalmaz sem ionokat, sem ásványisókat. Ezt két víz teljesíti. A gyógyszertárakban kapható desztilláltvíz és a fordított ozmózis elvén működő háztartási víztisztítók. Fontos, hogy ez utóbbiban nem lehet visszasózó modul sem.

Általában 2dl tisztított vízbe kell a Double-Helix Water-t csepegtetni és azonnal meginni. A levegő tele van szennyeződéssel és széndioxiddal. Ezek érintkezésbe lépnek a tiszta vízzel és hamar beoldódnak, rontva a Double-Helix Water hatását. Mindig friss vizet használjon a hígításra és zárja vissza hamar a flakont, hogy ne érintkezzen levegővel.

Mennyit kell meginni belőle?

Nincs erre semmi szigorú szabály. Teljesen egészséges emberek napi 2×3 csepp Double-Helix Water használata mellett jelentős javulást tapasztaltak az általános közérzetükben és energiaszintjükben. Ez az adagolási javaslat olvasható a flakonon is. Különféle betegségek esetén ez napi 2×5 csepptől 3×20 cseppig is terjedhet. Atléták számoltak be napi 3×15 csepp használata mellett feltűnően gyors regenerálódásról a két edzés között.

Rákos betegek alkalmazták napi egy flakon mennyiségben 12 napon át eredménnyel.

Előbb-utóbb az orvosok elkezdik majd használni és kialakul egy pontosabb adagolási javaslat. Addig a fentiek irányadók lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..