Miért kell teljesen tiszta víz?

A Double Helix Water hígítása teljesen tiszta vizet igényel. Talán furcsán hangzik, de a stabil vízklaszterek amikor teljesen tiszta környezetbe kerülnek, szabályosan “önálló életre kelnek”.

Az első dolog, hogy ha nincs szennyeződés a vízben, a szilárd vízrészecskék kettős spirálba rendeződnek. Innét az elnevezés (Double Helix), bár a magyar fordítás kicsit sántít. A spirál (szótár szerint) az egyik vége felé szűkül, míg a helix (magyarul is hélix) forma a teljes hosszában azonos keresztmetszetű. Már ez a magától-elrendeződés is csoda lenne, de tegyük még hozzá, hogy az így kialakult forma mérete 1×3 nanométer, ami kísértetiesen hasonlít a DNS méretéhez. A Double Helix Waterrel kapcsolatos kutatás akkor vett fordulatot, amikor először megfigyelték ezeket a hasonlóságokat az élet legalapvetőbb egységeihez. Addig “csupán” egy jobb katalizátort próbáltak fejleszteni diesel motorokhoz, ahogy ezt David Gann, laboratóriumunk alapítója leírta könyvében.

A fenti képen éppen azt látjuk erős nagyításban, hogy egyetlen baktériumot vesznek körül a Double Helix Water szilárd részecskéi és elkezdik a baktérium fehérjeburkát “feloldani”. Mivel “csupán” tiszta vízről van szó, ez a kép megdöbbentő, ugyanis aki foglalkozott már víztisztítással, tudja, hogy a tiszta víz igen kedvező hely a baktériumok számára. Ennek köszönhető, hogy a tisztított vizek sokkal könnyebben “büdösödnek meg”, ami nem más, mint a baktériumok elszaporodásának jele. A Double Helix Watert tartalmazó víz – ahogy David Gann leírta könyvében.- évek alatt sem romlik meg, mivel a stabil vízklasztereknek antibakteriális hatása figyelhető meg.

Amikor fogyasztjuk a Double Helix Watert, kizárólag tiszta vizet alkalmazzunk a higításra. A desztillált víz vagy a fordított ozmózis elvén működő tisztító alkalmasak ilyen tiszatságú víz előállítására. Sem az ilyen szűrőbetétet nem tartalmazó tisztítóberendezések, sem azok nem felelnek meg, amik a tisztítást követően “kezelik” a vizet bármi  módon. A leggyakoribb kezelési eljárások a visszasózás és a pH érték megváltoztatása. Az elsőt az íz visszaállítása miatt alkalmazzák, de sajnos az oldott ásványisóknak az ízen kívül semmi hasznos élettani hatása nincs, ráadásul tönkreteszik a Double Helix Water hatékonyságát. A lúgos és savas vizek gyakran olyan ionokat tartalmaznak, amik szintén munkát adnak a Double Helix Water szilárd vízklasztereinek és rontják annak élettani hatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..