Prosztatarák sikeres kezelése

Az ábrán egy prosztatarákos férfi (62 éves) számítógépes állapotfelmérésének eredménye látható két időpontban rögzítve. Az első képen a kezelés kezdetén, a második (jobboldali) képen három hónap Double Helix Water kezelést követően.

A méréshez a Lotos-Onix Health Assessment Technology, műszerét használták, ami invazív beavatkozás nélkül képes alapvető állapotfelmérésre a szívfrekvencia variabilitás (HRV) fraktálok szerinti elemzése által. A rendszer méri a szívritmus változásait és széles frekvencián kinyeri az adatokat egy elektro-kardiográf (EKG) segítségével.

A rendszer hatékony, valós idejű vizsgálat eszköz, amelynek célja, hogy figyelemmel kíséri a javulást bármilyen egészségügyi kezelés, egy új diéta, életmód változás, vagy alternatív wellness kezelés, mint a bioenergetika, hagyományos kínai orvoslás, akupunktúra, homeopátia vagy egyéb természetgyógyászati kezelés során.

Mi gyógyítja a rákot?

Nem a víz. A fent említett 62 éves Magyarországon élő férfi esetében az első mérés (baloldali kép) során számos kritikus pontot megfigyelhetünk. Az egyértelmű orvosi diagnózis mellett az általános egészségi állapota szemmel láthatóan is rossz volt. Érzelmi tónusa alacsony volt, gyakorlatilag feladta a reményt a gyógyulásra.

A valódi korához képest a mérés a biológiai korát 7 évvel többre hozta ki, ami azt jelenti, hogy állapota egy 69 éves átlagos állapotú emberének felelt meg a valós 62 éves korához képest. Egyensúlyi együtthatója 3%, átlagos egészségi állapota 10% volt. Mindkét érték statisztikai meghatározáson alapul, amit nagy számú emberen végzett méréssel határoztak meg.

3 hónap elteltével – mialatt kizárólag a Double Helix Water került be az étrendjébe kezelésként – az ismételt vizsgálat alkalmával a mérés a valós korát (63) adta ki, egyensúlya ötszörösére (15%) emelkedett és általános egészségi állapota a korábbi 10-ről 32%-ra emelkedett. Nem utolsó sorban az áttétes daganat terjedése megállt és mérete a vizsgált időszak alatt felére zsugorodott az utólagos ultrahangos mérés szerint.

Ma is fogyasztja a Double Helix Watert és esélye van a teljes felgyógyulásra. De a rákot nem a víz gyógyítja. A Double Helix Water szilárd vízrészecskéi csupán megadják az esélyt a szervezetnek arra, hogy a természeténél fogva meglévő öngyógyító mechanizmusait képes legyen sikerrel bevetni.

A teljes mérési eredmény nagyobb felbontásban megnézhető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..