Szénanátha, allergia, asztma

Számos gyakorlati tapasztalat áll rendelkezésünkre, ami alapján kijelenhetjük, hogy az allergiák, mint a szénanátha, illetve az asztma esetén a sikeres adagolás nem az általánosan javasolt (3-5 csepp reggel-este), hanem az inhalálás vagy a lassan elosztott kortyolgatás.

A Double Helix Water dobozás szereplő adagolástól eltérően a légúti problémákkal küzdő betegek esetében a legeredményesebb alkalmazásnak az bizonyult, hogy naponta 4-5 alkalommal pár cseppet egy gyógyszeradagolásra alkalmas hidegen párásító inhalátorba cseppentettek higítás nélkül és belélegezték. Alkalmanként 4-5 csepp elegendő 2 perc inhaláláshoz és az inhalátor adagolójában maradt cseppeket egy pohár tiszta vízbe rázva még megitták az inhalálást követően.

Egy beszámoló szerint az állati szőrökre érzékeny beteg akut tünete pár percen belül enyhült és mindössze 5 napi használat után teljesen tünetmentessé vált.

Parlagfű allergiával küzdő szénanáthástól kaptuk a visszajelzést, miszerint két módszer tűnt hatékonynak számára. Az inhalálás reggel, délben és este lefekvés előtt volt a leginkább hatékony. A férfi azt is leírta, hogy amikor nem volt lehetősége inhalátort használni, akkor a napi adagot belecsepegtette másfél liter vízbe és egész nap elosztva kortyolgatta el. Számára ez hatékonyabb volt, mint amikor reggel és este két részletben fogyasztotta ugyan azt a mennyiséget. Az inhalátorba alkalmanként 10 cseppet tett, a másfél liter RO szűrővel tisztított vízbe pedig 20 cseppet, amit az előírásnak megfelelően felrázott.

Korábban Dr. Sui-Yin Lo javasolta, hogy tüdőrákos betegek és autisták esetén az inhalátor hatékonyabban juttatja be a Double Helix Watert a szervezetbe. A tüdőben a belélegzett stabil vízklaszter (mint a belélegzett gyógyszerek is) közvetlenül a véráramba kerül és a felszívódása nem függ az emésztőrendszer állapotától.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..